Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei,

Olen Elina, erityisherkkä valmentaja, kouluttaja ja luennoitsija. Sekä elämänmittainen opiskelija. Tutustuin erityisherkkyyteen (HSP) vuonna 2014 ja tunnistin asian heti omakseni: huomasin myös että tämä perinnöllinen ominaisuus kosketti suurinta osaa asiakkaistani ja kurssilaisistani. Niinpä pidin heti kaksi luentoa Elaine Aronin kirjan Erityisherkkä ihminen -perusteella.
Ne olivat kumpikin tupaten täynnä. Sitten aloin pitää kursseja kansalaisopistoissa, ja huomasin, kuinka ihmisten tiedonnälkä todellakin oli kyltymätöntä! Lisäksi yhteiset keskustelut muodostuivat hyvin tärkeäksi osaksi tapaamisia.

Kun jatkoin opiskelujani yliopistossa (kasvatustiede, psykologia ja työ-ja organisaatio- psykologia), erikoistumisaiheeni oli päivänselvä: tästä aiheesta teen myös graduni. Tutkimusmatka erityisherkkyyden parissa yksilönä ja yhteisöllisesti jatkuu siis edelleen!Kouluttajana ja opettajana

minulla on pitkä kokemus sekä yksityisellä sektorilla, yrityksissä että eri oppilaitoksissa: Ensimmäiseltä ammatiltani olen musiikin yleisten aineiden opettaja. Lisäksi minulla on kokemusta myös organisointi- ja johtotehtävissä musiikin alalla.

Olen suorittanut aikuispedagogin pätevyyden.
Luennoitsijana ja opettajana

pyrin olemaan aito, läsnäoleva sekä hyvin valmistautunut. Haluan selittää asiat konkreettisesti, selkeästi ja asiantuntevasti.

Rakennan luennoista vuorovaikutteisia ja osallistavia, sillä yhdessä jaettu kokemus tuo esiin parhaat oivallukset!
Valmentajana eli coachina

minulla on yli kymmenen vuoden kokemus. Olen toiminut  sekä yksityisellä- että yrityssektorilla.

Koulutukseni valmentajana on mm. Associated Certified Coach, MB -Master Coach sekä Reteaming -valmentaja.